Wie had kunnen vermoeden dat achter deze lieflijke fantasycover een seksboekje schuilt. Met een vrouwelijke toets beeldt Katia Even zich in een feetje te zijn die haar voorbestemde lot afwijst en zich overgeeft aan haar wellustige verlangens. Zonder rekening te houden met de mogelijke gevolgen daarvan. Het geeft Callixte de mogelijkheid om de frêle dame in allerlei gewaagde poses op te voeren, liefst in copieuze paringsdans. Zeemzoet zijn de kleuren (à la Bertolucci’s Sprietje), iets meer gesatureerd. Even probeert er eveneens psychologie in te proppen, die van de jeugdige rebel vechtend tegen de tradities. Allemaal behoorlijk stroperig, voor man en vrouw. Lees de naakte waarheid over die begeerlijke fantasyfiguurtjes.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *