Tante May ontvoerd om Spider-Man te chanteren, dan heeft iemand weet van Parkers geheime identiteit. Een speurtocht begint voor Peter. Mark Millar is veel minder heftig dan in Kick-Ass, beschaafder, duidelijk voor een mainstream publiek schrijvend met concessies. Hij zorgt wel voor verrassende insteekjes (hier door het zoeken naar bondgenoten) om de zoveelste inkijk in Spidey’s leven origineel te spijzen. Terry Dodson beseft dat hij voor een breder lezersgroep werkt, dus jouw libido-gehalte wordt minder uitgedaagd.

Vechten. Vallen. Nog meer vechten. Ondergang. Hoe kom je daar heelhuids uit zelfs wanneer je geen man van staal bent? De cover verraadt reeds wie Spider-Man zal assisteren als handlanger. En de vijanden, daar kreeg je al een voorsmaakje van in het vorige detectivedeel. Nu is het de confrontatie die geldt. Echt leuk wordt het pas op het eind, waarmee de Daily Bugle in beeld komt. Daar hebben ze wel interesse in de identiteit van Spidey. Leuk. Met Je hebt wel een flink stel kloten, Mark Millar drukt zijn stempel.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *