Corbeyran, wat een snoeperd. Zijn het de wijnen of de koffie niet, nu vindt hij zijn gading in de wereld van de chocolatiers.Gedreven door co-scenariste Bénédicte Gourdon volgen we een stukje productieproces in de wereld van de cacao-snoepjesfabrieken. Het gaat er aan toe zoals in elk creatief bedrijf: je hebt uitzonderlijke talenten die niet naar waarde worden geschat, maar die toch vroeg of laat, mits het nodige zetje, hun vleugels uitslaan. Alleen moet je dat net als gesofisticeerde pralines in een geraffineerde verpakking stoppen. Corbeyran en Gourdon zijn op dreef, wikkelen je met een intrigefolie in en geven je goesting om mee dat bedrijf op poten te zetten, al weten we dat er een geurtje aan is. De Boetiek is een spannende thriller die een thuisgevoel uitstraalt, ongetwijfeld door de dichtbij-huis-scènes in de Brusselse St-Hubertusgalerij. Laat het smaken.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *