Eikels, klootzakken, crapuul, gespuis met het intellect van de laagste diersoort, hoewel dit een belediging is voor deze laatste categorie. Waldorf & Stadler becommentarieerden op zwartgallige, cynische wijze de wereldlijke enscenering. Chuck Atkins en Simon Kennedy geven te kennen hoe zij met hun superego’s in het leven en de maatschappij staan. Behoorlijk zielig, noem het gerust pathetisch. Wat is het makkelijk om hen in hun golfhemd – euh polootje – te zetten. Micah Stahls portrettering is stahlhard. Bram Algoed gebruikt een rudimentaire stijl met een simplistische klare lijn en een even basic kleurenpalet. Het verkilt de situaties alleen maar en accentueert de harteloosheid van de individuen. Assholes, leuk, niet memorabel.

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *