Hij is met zijn 39,95 euro duur en dan verwacht je er toch een origineel tekeningetje bij of op zijn minst een genummerde/gelimiteerde oplage, gelukkig gesigneerd door de auteur, maar het grootse prentenkabinet uit Fred de Heij’s ogenschijnlijk ziekelijk gestoorde geest maakt het meer dan bekijkenswaardig. De man die zijn ideeën de vrije loop laat, tekent voor zichzelf onbedoeld om jou er deelgenoot van uit te laten maken. Gelukkig overtuigt de uitgever de artiest om alsnog de pulpachtige verzinsels met de medemens te delen. Ben je fan van Moebius, besef dat er in Nederland een artistieke erfzoon rondloopt. Even geschift zonder schroom zich blootgevend. Pulpman Solo, wat een mooi hebbeding.

7,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *