Net wat je nodig had, de bevestiging dat tussen de nieuwe strips er altijd wel eentje tussenzit die de middenmoot met bravoure overschrijdt. Tot de laatste is tot de laatste pagina adembenemend. Adembenemend mooi, dat heerlijke gevoel dat je bij het openslaan bekruipt en bevestigt iets bijzonder knaps in handen te hebben. Paul Gastine weet wat het toevoegen van de perfecte kleuren betekent: sfeer! Je waant je meteen op de prairie tussen de koeien. De tekeningen hebben finesse, de koppen karakter. Zelden valt er iets op Gastines grafiek aan te merken. Scenarist Felix weet het even adembenemend hard te vertellen. Een vuistslag in een bokswedstrijd waarbij geen winnaar uit de bus komt. Tot de laatste is beroering, walging, emotie, spanning. Eén strip uit de duizend.

9,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *