Over Venom is terug 1: De zoveelste reboot van de gespinde man, het leven van een superheld wiens ware identiteit aan een zijden draadje hangt. En terwijl Peter Parker en partner het dagdagelijkse proberen te regelen, duiken tegenstanders aller aard op om wie dan ook het leven zuur te maken. Dodson-Dodson en Frank Cho zijn te bestudeerd kil om enige warmte in het verhaal te steken.

6/10

Over Venom is terug 2: Vertel als team één groot verhaal maar splits het toch op in tweeluiken die telkens een episode afronden. Het geeft Mark Millar de gelegenheid om de tegenstanders van Spider-Man in kaart te brengen, superschurken die alles in het werk stellen om Peter Parker verder te ontmaskeren. Millar bouwt op naar een climax, nu al, om een nieuw hoofdstuk aan te kunnen vangen. Met open einde.

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *