Het trio Guylouis pakt uit met een sterke verzameling kortverhalen. Vertel in 12 pagina’s waar je normaal een volledig album mee vult. Gevarieerd, creatief, komisch en verrassend, zelfs al worden de Daltons voor de zoveelste keer voor schut gezet. In Het Alibi eist een eigengereide zelfstandige dame de hoofdrol op, eentje die van wanten weet en haar mannetje tegen alle verwachtingen in in het Wilde Westen staat! Athletic City laat de sportman in jou naar boven komen, hoe indruk maken bij de dames! Olé Daltonitos, soms is het beter om niet zo maar in de huid van iemand anders te kruipen. En Een paard verdwijnt ook wel eens, hoe radeloos kan je zijn wanneer jouw dierbaarste bezit ontnomen wordt? Wat een uitstekende episode.

8/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *