Wat vroeg bij uitgeverij Image de maatstaf was, is ondertussen ook bij de mainstreamuitgeverijen gemeengoed geworden, gearceerdere inkting met een zekere dimensionele levendigheid. Death of Wolverine, rauw, filmisch, fatalistisch. Hoe omgaan met het oneindige leven? Ben jij de oorzaak van al dat kwaad, gezien de jacht die steeds op jou gevoerd wordt. Wolverine is het beu en trekt een finale conclusie. Charles Soule verzamelt heel wat slechteriken om de man met de adamantium klauwen finaal uit te schakelen, Steve McNiven voert het afstandelijk uit. Eén derde van het boek wordt achterin dossiermatig opgevuld. Da’s voer voor de liefhebber, het verhaal was beter als één integraal boek verschenen.

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *