Steven de Rie mag dan niet de allerbeste striptekenaar ter wereld zijn, hij heeft een eigen stijl en gebruikt die om een zeer uitgebreid handboek bijeen te schrijven/tekenen/illustreren/kleuren. Een instrument dat binnen het aankooppakket van stripopleidingen zou moeten zitten, al was het maar om de nitwits die geen verstand hebben van strips maken toch enige basis mee te geven en hen er attent op te maken dat oefening veel meer kunst baart dan slechts uit de losse pols te krabbelen. Wil je daarom je nichtje/neefje/dochter/zoon of wie dan ook aanmoedigen om iets meer te doen dan slechts figuurtjes op papier kribbelen, met de begeleidende woorden en beelden van De Rie kan je al aardig op weg om het fenomeen strips beter te begrijpen en naar je hand te zetten. Soms heb je immers een academische onderbouw nodig. Laat dit nu een interessant fundament zijn!
16-11-2020

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *