Een onofficieel Minecraft-avontuur? Hoe kan het dan dat je de naam van het gameproduct waarnaar je verwijst toch mag gebruiken? Daedalus wordt voor de gelegenheid Diedeldus met als onderschrift: grandioos geklieder. Dit eerste deel maakt dat meteen waar. Dit is amateurisme ten top. Dat komt natuurlijk door tweedimensionele als driedimensioneel op papier trachten te laten overkomen, wat natuurlijk nooit lukt. Hoe kunnen handenloze, geblokte poppetjes zich alsnog ergens aan vasthouden wanneer ze – gezien hun vorm – vallen of een voorwerp ter ‘hand’ nemen? Een geloofwaardigheid die er geen is. De ambitieuze insteek mag er dan zijn, de verstripte versie irriteert met een grafiek die dat strakke van het Minecraft-origineel niet evenaart.
13-09-2020

3/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *