Licht in de duisternis voor de jonge Lucien die na zijn vlucht gelukkig terechtkomt bij een rondtrekkend circusgezelschap. Helaas is er een kink in de kabel, een boef die de komst van de charmante jongeling niet kan verkroppen. Van der Steen wil het drama versterken en de plot aandikken Ritus en wederom laat het naïeve kind gewillig over zich heen lopen. Gelukkig uitten de vaudevillefiguren familiegevoelens en doen ze de jonge kerel zich thuis voelen. Van der Steens drama is iets te lineair, zwartwit en mist daardoor nuances. Kan hij dat alsnog in een derde deel volledig uitdiepen? Frivool en los getekend.boef die de komst van de charmante jongeling niet kan verkroppen.
12-10-2020

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *