Kid Toussaint probeert het verhaal meer psychologische diepgang te geven door in de wijk van de 40 Olifanten een seriemoordenaar te laten opduiken. Wie is deze Jack the Ripper-kloon die het op nonnen heeft voorzien? Terwijl alle verdachtmakingen één richting uitwijzen, is het natuurlijk net degene die je niet verwacht. De slordigheid waarmee klasbak Augustin alles op papier zet, ondermijnt haar eigen esthetiek. Eenvoud mag je niet mengen met gemakzucht, jammer. Nochtans toont ze geregeld wat ze zoal in haar mars heeft, met de fantastische Keystone Cops-achtervolgingsscène als hoogtepunt. Heel verwarrend: agente Ginny is door de bende opgepakt, lijkt welhaast gewurgd/vermoord, maar later loopt ze er toch terug in de wijk rond zonder echt haar ontvoerders te willen/kunnen ontmaskeren. Dorothy, de gaatjesmaakster, nonchalant.
13-02-2020

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *