O zo jammer dat Arcadia de inhoud niet in kleur kan aanbieden, de cover is zoooo mooi qua efficiënt kleurgebruik. Het nodigt uit om op de tippen van je tenen voorbij te schuifelen met een boek in de hand en dan in een hoekje ver weg van alle boze blikken toch te schaterlachen. De zwartwitpagina’s remmen dat af en eisen al je aandacht op om die gekke, absurdistische hersenkronkels van Turk en De Groot duidelijk te vatten. De logica omtrent de dagdagelijkse beslommeringen van de sheriff van Nottingham is wederom ver zoek, hij moet Coyote-gewijs alle ontberingen ondergaan, zij het niet van Robin Hoed, dan is het zijn erg bazige vrouw die met de deegrol wel van wanten weet. Bij een eerste lezing is Op naar Absurdistan vermoeiend, bij herlezing is het vooral genieten van de expressiviteiten in alle gelaatsuitdrukkingen, het cartoony geweld moet je erbij nemen. Toch nog eens beklemtonen: wat een mooie voorkaft.
18-10-2020

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *