Is de bundel van de delen 135 en 137. Garfield haat nog steeds maandagen. Odie kan nog steeds makkelijk gefopt worden. Jon blinkt nog steeds uit in onderdanig zijn. Straffe koffie blijkt nog steeds een even straffe uitwerking te hebben. Liz toont nog steeds haar onvoorwaardelijke liefde, als Jon zich tenminste weet in te houden. Jim Davis en c° pakken dan wel uit met een groene titel, echt veel heeft de inhoud met Terug naar de natuur niet te maken. Flauw. Jon naar de dierenwinkel om vissen te halen. Geloof je dat hij daar niet geliefd is? Het beste plekje om te slapen, een kat weet het wel te vinden, ten koste van je nachtrust. Geen energie verspillen, dat doe je toch door gewoon de koelkastdeur open te laten staan. Een rariteit: Jon pretendeert te denken! Dit en veel meer in Mama mia. Here we go again.
28-07-2020

5,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *