Uitgever Paquet heeft een patent op retrostrips in klare lijn getekend en vooral met blitze bolides in de hoofdrol. Als het de DS niet is, waarom dit keer niet met een Porsche Carrera uitpakken? Nog zo’n staaltje van elegante design. Aan Philippe Pinard om er een verhaal rond te breien, een ambitieuze amateurcoureur die zich absoluut wil bewijzen tussen de beter uitgeruste professionals, laat de scenarist steekjes vallen? Toch wel, de verspringingen in de niet definieerbare tijd en de uitdieping van de personages laten wat te wensen over, een goed patroon kan nooit kwaad om te gebruiken. Extra kneedwerk ware wenselijk geweest. Gelukkig is er Olivier Dauger die je voedt met een aanvaardbaar tekenwerk, geassisteerd door Laurent Carpentier die via de vlakke kleuren het zonder poeha even rechtlijnig houdt. Carrera leest stroef, wel leuk om naar te kijken.
19-10-2020

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *