De insteek van Marvels, alleen hierin gefocust op het levensverhaal van slechts één held: Peter Parker. Hoe vergaat het hem tijdens de veranderende decennia: relationeel, professioneel en natuurlijk ook rekening houdend met de opkomende en verdwijnende tegenstanders die een stuk van zijn geheime identiteit weten bloot te leggen. Was je in Marvels de verwonderde toeschouwer die het spektakel vanaf de zijlijn mocht mee beleven, in Life story heb je meer achtergrondkennis nodig, moet je deel uitmaken van het patrimonium, voor een outsider blijft de strip weinig betrokkenheid veroorzaken. De designcover beloofde een intrigerende James Bondachtige insteek, binnenin borduurt het artistieke team eerder voort op het klassieke stramien.
21-10-2020

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *