Simplistisch getekende kattenstrip die op geheel eigengereide wijze de leefwereld van het goddelijke huisdier becommentarieert, anders dan je gewoon bent in Garfield. Misschien door het weghalen van de kaders. Misschien door de kattenliefhebber niet zo dom af te schilderen als Jon. Nochtans is en blijft dat beest een rotkat, een pestkop die je best niet in huis haalt, want voor je het weet haalt deze jouw huis overhoop. Logica zit er voor de mens niet in, tenzij dat het dier maar één ding wil: alle aandacht opeisen en jouw leven terroriseren. Wat een rotkat geslaagd? Ja, hoewel je je niet zo zeer ergert aan de hoofdrolspeler. Wel voortdurend aan de sukkel die zich gewillig laat commanderen.
02-11-2020

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *