Wat een aangename kennismaking met deze girly girly-strip over een Canadees meisje dat mee met haar journalistieke moeder op schok mag naar New York en die haar belevenissen in een scrapbook neerpent en plakt. Met de nodige bling bling op de cover weet je meteen welk vlees je in de kuip haalt. Voor wie er ooit geweest is, haalt het boek herinneringen op die herkenbaar zijn, je wandelt mee als toerist en ontdekt de gekende te bezoeken plekjes. Om het niet enkel publicitair te houden, zit er natuurlijk ook een verhaal in, eens Juliette mee op schok mag met twee nieuwe vriendinnen. Hoe clichématig ook, Juliette in New York doet een beetje wegdromen met beide voetjes op de grond. Ja, een pretzel of hotdog zou er nu wel in kunnen. Gefocust op een tienermeisjespubliek pakken Brasset, Morival en Decrock het volwassen aan.
18-10-2020

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *