Een extra jeugdspeler op de markt, Kennes brengt behoorlijk wat amusante kwaliteit uit. Heksengrietjes leunt dicht aan bij Melisande, zij het jeugdiger, met kleurrijker tekeningen dan voornoemde. Ondanks de goede intenties van Joris Chamblain ontbreekt er een degelijk, rechtlijnig scenario. Eentje dat je nog dichter doet aanleunen bij de hoofdpersonages. Het was dan ook teleurstellend om te moeten vaststellen dat na dertig pagina’s het vertelseltje uit is, totdat je Het mysterie van de stofrover voor de kiezen krijgt. Dit aanvullende stuk recycleert het hoofdverhaal vanuit een ander, ophelderend perspectief en stilt volledig je honger. Uiterst origineel gevonden waardoor de strip een bank vooruit schuift. Toverformules op de dool, een jeugdstrip gemaakt door échte stripmakers met een visie.
18-10-2018

7,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *