Met vrouwelijke cupido’s die zich begeven op glad ijs, Frozen is niet ver zoek! Hartendiefjes valt op door de minder traditionele, brave aanpak. De pagina-opbouw is zeer modern, dynamisch. Toch spelen de auteurs op de verzuchtingen van jonge meisjes in, na twee succesvolle Disney-exploten. De sneeuwprinses bevat enkele leuke ideeën, toch wringt het schoentje in het geheel, alsof in de vertaling een stuk van de continuïteit verdwijnt, iets waar soortgenoot Clarke in Melisande zich ook wel eens schuldig durfde te maken eens hij volledige verhalen begon te schrijven in plaats van enkel gags. De sneeuwprinses is een rolbevestigende, zeemzoete jonge meisjesstrip. Met niveau gemaakt.
06-11-2020

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *