Altijd even charmant en geraffineerd om te zien hoe Eric Heuvel zijn eigen losse klare lijnstijl heeft ontwikkeld zonder in de stroeve pas te lopen. Zijn figuren en decors zijn immers minder strak afgemeten, al lijkt alles perfect recht. De plot is niet meer dan een Shakespeareaanse Much ado about no-thing. Zelfs met de zich opstapelende actiescènes en de running gag (Rik die zijn erfenis in de bank wil tonen) heeft de plot weinig om het lijf. Een gecross van hot naar her, gesluierd in een spionagedoek. Jammer dat Heuvel steeds refereert naar voorgaande albums. Eén keer is vaak voldoende, de lezer moet dat zelf maar ontdekken wanneer hij dat wil. Jachtkruiser, leuk om zien/lezen.
08-11-2020

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *