Dit wordt duidelijk een striptegenhanger van Game of Thrones. Het einde van een regeerperiode biedt zich aan, wie wordt de rechtmatige opvolger? Ondanks dat iemand aangewezen is, staan d’r al anderen achter de deur om een dolk in iemands rug te planten. Uit alle macht start op een drafje, moet duidelijk nog verder ontwikkelen, het scenaristentrio Lewelyn neemt de tijd om een eerste, grootse setting te bepalen. Gestaag kabbelt het water in het beekje voort, totdat de stroomversnelling je op het einde in een waterval naar beneden doet tuimelen. Dat zag je niet aankomen. Lereculey tekent veel simplistischer dan voorheen, kwestie van het werkritme hoog te houden. Aanschouwelijk en open, erg genietbaar in deze context. Uit alle macht, een machtig begin.
05-03-2020

8/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *