Hum volhardt in de boosheid en blijft getrouw alles van Fred vertalen. De pseudo-intellectuele boodschap is een bekritisering van de door commercie overladen maatschappij waarbij het voorgekauwde TV-landschap alle fantasie de kop indrukt. Wat als je ineens toch gevoed wordt door Jantje Maan die zelf een verhaal te vertellen heeft? Hippolytus Moes is het verbindende medium. Wat een heerlijk, geschift idee. Alleen wordt je weer overspoeld door bakken tekst en vergalt Fred al het dromerige plezier door al te zeer de nadruk te leggen op de mediamagnaat die zijn imperium ineen ziet stuiken. Bonhomme en Trondheim creëerden iets gelijkaardigs in Omnivisibilis, alleen op menselijker maat, met een innemendere en realistischere impact. Maan kanaal, geschift, niet helemaal geschikt als striptopper.
06-06-2020

5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *