Wat een mooie, zachte kleuren op de cover, ze stralen die beginnersnostalgie uit, in licht contrast met de titelpagina met de oubollige Bollie! Zorg dat je Billie niet uitdaagt (welke hond is het intelligentst?) of uitlacht of beet wil nemen, (on)gewilde humor verzekerd. Let op, gag 196, Tillieux’ Guus Slim geplaatst naast James Bond. Een bizarre gastrol voor The Beatles (197). Thuisblijven of met kinderen op reis: wat is het meest vermoeiend? Een gastrol voor Morris (207) en dat heeft ook zo zijn gevolgen (208). Waarom weten mensen toch nooit wat ze willen (210). Hond of zeehond? Een kokette cocker. Best geen dierennaam dragen. De stripversie of de realistische versie van Billie (249). Vrienden gaan voor: tijdloos.
02-09-2020

7,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *