Bizar, een herdruk met een nieuwe cover die een beetje afwijkt van het binnenwerk en uit de band springt. Geen traditionele lijntekening met computer ingekleurd, wel een quasi top-cartoon van Cambré in aquarel. Interessant zijn de verschillen in stijl binnenin, niet elke pagina is op eenzelfde wijze ingeïnkt. Je merkt in de beginfase duidelijk de intentie om geen bekende koppen erin op te nemen. Toch duiken na verloop van tijd een jonge Courtois, Hazard en Debruyne op, voor Cambré een peulschil om de BV’s naar een jeugdigere versie om te zetten. Echt hilarisch zijn de gags niet, al overtreffen ze met gemak een doorsnee The Champions. Vooral leuk vanwege de herkenbaarheid.
15-12-2020

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *