Vooral voer voor liefhebbers van Hermanns gekleurde werk. Wel met een duur prijskaartje aan verbonden. Heb je het verhaal na 48 pagina’s echt wel begrepen? Hermann houdt het obscuur en uiterst geheimzinnig, de ontwikkelingen omtrent Jenny die haar grote mond niet kan houden, de toevallige voorbijgangers Kurdy en Jeremiah laten zich weer gewillig inpalmen. Erg verrassend is de verandering van temperament tussen de twee hoofdrolspelers. De anders o zo beredeneerde en humanere Jeremiah laat zich nu van zijn hardste en meest meedogenloze kant zien. Het voorbeeld van complete normvervaging. Hoewel de kritiek stijgt op de gebreken in het tekenwerk van de 83-jarige Hermann, zou je best toch eens kijken naar de ensceneringen, composities, sfeerscheppingen en inktstijlen. Eén conclusie: de oude vos verliest zijn streken niet. Gesnapt?
06-12-2020

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *