De feestelijke cover is een beetje onverzorgd: het bizarre perspectief met een licht vooruit en omhoogspringend Jommeke op een behoorlijke kleine trampoline. Filiberke en Flip op het voorplan. Het hoofd van de hoofdfiguur (bewust) ten opzichte van zijn lichaam. Hoera, bij de planning van het driehonderdste album ging duidelijk iets mis, alsof zelfs corona daar een stok tussen de vierende wielen stak. Het is niet de eerste keer dat verjaardagen of jubileumalbums met een feest opgeluisterd worden, helaas vallen de auteurs ook steeds in eenzelfde stramien. Er wordt iets rond de gebeurtenis georganiseerd en al de voorgaande bijfiguren worden opgetrommeld om aanwezig te zijn. Met één iemand die het geheel zal en moet dwarsbomen. Wie is het dit keer? Gokken maar. Shakespeare zou zeggen: Much ado about nothing. Helaas is het dat ook: veel gedoe om niets.
11-01-2021

5,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *