Opent al goed met op de titelpagina een Bobbie, Guust heeft ‘m onbewust vanop een andere redactie meegebracht. Nog gemaakt in de periode dat Guust echt op een latexpoppetje lijkt. De sukkelaar terroriseert de redactie wederom, is het niet met één van zijn experimenten, dan kan het ook gewoon diens persoonlijkheid of uiterlijk zijn waar iemand aanstoot aan neemt. Zijn kapsel? Of de klederdracht! Met in de gastrollen: Robbedoes en vanzelfsprekend Kwabbernoot. Ondertussen heeft Guust zo veel ophef gemaakt dat hij ontslagen wordt. Talrijke lezers reageren. Nogal wiedes, in die periode dachten de magazinevolgers dat Guust écht bestond. Wat wil je, op één of ander ambtenarendepartement loopt (eerder zit) zo’n Guust wel rond.
11-01-2021

8/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *