Puur toeval dat twee albums van het duo Istin-Laci zo dicht op elkaar verschijnen (Meester-Inquisiteurs 9), maar wat een kwalitatief traktaat. Altherat is spannend, voelt beklemmend aan, je zinkt mee in de mysterieuze draaikolk waarin Altherat weggezogen wordt. Wat te doen wanneer je iets niet kan bemachtigen dat je absoluut in handen wil krijgen als magiër? Dan zink je nog dieper weg en beroept je op jouw grootste kracht: de magie. Edoch, ook het gebruik daarvan heeft een enorme prijs en dat zal Altherat ondervinden. Af en toe heb je zo’n uitschieter in de conceptreeksen Magiërs – Elfen – Dwergen – Orks & Goblins en Meester-Inquisiteurs, deze Altherat is daar eentje van.
12-02-2021

8/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *