Een bizarre keuze dat deze strip bij uitgeverij Oogachtend terechtkomt, het bewijs dat ook een alternatieve uitgever een iets breder publiek durft aan te spreken. Frederik Hautain dropt (of dumpt) de lezer, net als de protagonist, in een onbekende wereld. Wie kan achterhalen waar je je bevindt? De setting is bevreemdend vol vijandige wezens, met voor de hoofdrolspeler een taak waar hij geen weg mee weet. Toch zeker niet wanneer hij ook nog eens in handen valt van een trollengemeenschap. Na 48 pagina’s is je honger niet gestild, maar evenmin je nieuwsgierigheid geprikkeld, daarvoor blijft Hautain te vaag. Wel opmerkelijk, het tekenwerk van Ysebaert dat, weliswaar gefnuikt door de computergrijstinten heel wat potentieel toont. Waarom dan ook niet dat extra tikkeltje kleur toevoegen zoals op de cover gedaan werd?
14-02-2021

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *