Desberg en Afrika, een geslaagd huwelijk? Jimmy van Doren, Kobe de Koe en nu met Hugues Labiano de Leeuw van Juda. Het eerste luik van deze opener is een verkorte versie van The Hill, de strafgevangenis met John Wallace die alle ontberingen met ondergaan. De tweede helft is de vlucht en de zoektocht naar de schat en dat terwijl John nog altijd achternagezeten wordt door een voodoo-priesteres. Had Desberg net dat element niet achter de hand gehouden (een stuk Afrikaanse cultuur) en je meteen een reden gegeven voor Wallaces extreme doden (is het trouwens echt of zit hij onschuldig vast), het zou de band met het personage versterken. Waarom zou hij nu sympathie opwekken? De plechtstatige Leeuw klauwt vooralsnog niet.
10-03-2021

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *