Dat Flerick zich voedt met het alledaagse van de mens, diens oerinstincten voorop, moge duidelijk wezen. Boeren, scheten, vreetpartijen, het scabreuze en natuurlijk dierlijke sex in de meest extreme vorm, kortom: de mens die volledig zichzelf is. Het is Flericks handelsmerk. Tover je dit verwerpelijk gebrek aan finesse weg, dan is Mark een cartoonist die een groter publiek zou kunnen bereiken, maar dan zou Flerick Flerick niet zijn. Als erfzoon van Pirana, Kamagurka en zelfs Marec mogen Flericks cartoons gezien worden. Of eerder: mogen ze gelezen worden. Daarom; veel boekjes van hem kopen zodat hij eindelijk die cursus tekenen kan volgen! Inhoudelijk in het genre: goed.
14-04-2021

5,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *