Ook hier de gerestaureerde versies met Frederic Jannin die indertijd door Franquin nog ingefluisterd kreeg hoe alles er daadwerkelijk in kleur zou moeten uitzien zonder de fouten van weleer. Uitgever Dupuis neemt in deze opgekuiste versies ALLES op, ook de redactionele pagina’s uit de Weekblad Robbedoes, schrijfsels die ongetwijfeld niet van de hand van de grootmeester zijn, zodat we absoluut niets uit het oeuvre van Franquin zouden missen. Zal het ooit lukken om een contract getekend te krijgen, het is natuurlijk de running gag. Net als de vele uitvindingen die het luie leven van de kantoorklerk moeten verbeteren. Net als de Flaterfoon die de kleinste lawine zal veroorzaken eens erop gespeeld wordt. Flaters van formaat, lachen maar.
01-01-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *