Je bent schrijver en je wil je ei geïllustreerd kwijt, dan zoek je toch naar een partner in crime die het naar beelden omzet. Je bent schrijver én bovendien uitgever (al heb je je fonds overgedragen, de vinger in de pap heeft nog heel wat te brokken), tja, dan is het nog makkelijker om een beroep te kunnen doen op één van de beste Vlaamse (strip)tekenaars. Kinderboeken maken, met Steven Dhondt in de buurt, lijkt het o zo eenvoudig, Hoe simplistisch ook, door Stedho gevisualiseerd heeft Nummer 2 zo veel meer kracht, sympathie, venijn en ontroering. De actie druipt van de pagina’s, de dynamiek is waanzinnig met in elk hoekje wel een vleugje humor. Nummer 2 bekijk je dan ook eerder.
07-02-2021

7,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *