Is bundel 11 opgesplitst en dat gaf deze bespreking: hoe een spook tekenen? Hoe een bever muilkorven? Hoe toch een hangmat vastkrijgen? Hoe een duif ringen? Hoe vissen vissen naast het net? Hoe schuilen bij je geboorte? Hoe een ooievaar laten fluiten? Hoe een slang ontstoppen? Hoe schapen gedwee laten volgen? Hoe kaas vervoeren met een kapotte kruiwagenband? Hoe dobbelen met de juiste meikevers? Hoe krabben olifanten wanneer het jeukt? Hoe komen olifanten aan platvoeten? Hoe spoelen olifanten het toilet door? Hoe springen olifanten touwtje? Thijs Wilms en Wil Raymakers bieden creatieve oplossingen. Grim-lachen en af en toe, paf, verrassen ze jou toch weer met een erg inventieve gag. Seksistisch, sadistisch, scabreus, satirisch, straf om het niveau te blijven aanhouden.
06-11-2020

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *