Helaas zonder extra’s, een bundel die gewoon de delen verzameld. Over deel 4: soort zoekt soort? Neen, niet bepaald, ze verschijnen gewoon op Chinamans weg. John probeert zich afzijdig te houden maar wordt toch vaak gedwongen een standpunt in te nemen. Deze Roestvreters is slechts een ‘gewone’ Chinaman. Meer dan goed weliswaar. Over deel 5: is door de keuze van het hoofdpersonage anders van insteek, uiteindelijk is de reeks een western zoals alle andere: een trapper vaak het pad van onaangename individuen kruist. Hoewel, heel af en toe zit er toch eentje tussen die humaner overkomt, tenminste, wanneer alle vooroordelen zijn afgelegd. Spanning alom Tussen twee oevers. Over deel 6: oude bekenden zien elkaar terug, terwijl de vrede net in Chinamans leven is weergekeerd. Schuilt er weer een oorlogje om de hoek? Bloedbroeders, een sterke thriller. Voorkennis vereist.
19-03-2021

7,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *