Rara, het vrijmetselaarsbloed kruipt waar het niet gaan kan. Didier Convard heeft nog maar net zijn Zwarte Loge-avontuur gedood en begraven of hij pikt de draad elders op om de machinaties achter de Verborgen Geschiedenis en De Geheime Driehoek verder te ontwarren. Of je daar zo veel wijzer uit wordt? Steentje hier, afleidinkje daar en alles zal zich wel vanzelf verklaren. Niet dus. Zelfs In de schaduw van Hiram (of net in schaduw) blijft alles wazig en onverklaard, al stel je het ontstaan van verschillende kampen al duidelijk vast. Partner in crime Denis Falque aardt beter in een historische context, het uitdrukkingsloze zal je echter nooit uit zijn personages krijgen. Voor wie er echt iets gefundeerds uit wil halen, leze best het dossier achterin.
22-03-2021

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *