De flow is volledig uit de Skydoll-show. Toen de reeks nog hip en trendy was, had je dit ongetwijfeld geslikt als zoete koek. Nu dat de hypekaars is opgebrand en Barbucci met Ekhö andere katjes te geselen heeft, leest dit compleet achterhaald en overbodig. De auteurs bevestigen vooral hun eigen hermetische wereldje, de speeltuin wordt gevisualiseerd door externe liefhebbers. Het is een verdoken manier om sexy, perverse en provocerende pin-ups op te voeren in een half manga-achtig kleedje gestopt. Smudja springt een beetje uit de band, al past zijn surreële waanzin daar wel bij. De enige die echt indruk maakt, is Enrique Fernandez. Enkel bij hem tel je de pagina’s niet af.
13-04-2021

5,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *