Twintig euro voor een boekje van niks, BD Must exploiteert het patrimonium van Bob de Moor tot op het bot. Een harde kaftuitvoering ware waardiger geweest. Ook het gebrek aan design qua uitvoering doet het imago van de Moors paradepaardje geen goed. Gelukkig dompelt het binnenwerk je weer nostalgisch onder en treur je vooral om het verval van dit klare lijn-icoon, waar België evenzeer trots op mag zijn, met enkele old school-Kuifje-fragmenten (de achtervolging op de motor met de zwaantjes en de botsende ziekenwagens, pagina’s 5-6) is het visueel genieten. Regrics kortverhaal van twee bladzijden is een promotioneel hommage naar beste kunnen, eerder gebaseerd op Bobs latere werk.
07-02-2021

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *