Op zich kwijt Glogowski zich niet slecht van zijn taak, hier leunt alles veel dichter dan bij de Standard de Liège-uitrol, veel dichter bij de realiteit. Hoe kan een jonge getalenteerde voetballer eventueel de opstap maken naar een échte club (dé club Arsenal), eentje die naast vaardigheden ook rekening moet houden met de huiselijke situatie, elementen die de gemoedstoestand danig kunnen beïnvloeden. Glogowski legt de protagonisten in The Choice keuzes op die niet vanzelfsprekend zijn en maakt ondertussen van de gelegenheid gebruik om een stukje clubgeschiedenis te vertellen. Of het belang hiervan verder reikt dan dat van Arsenal-supporters moet je zelf maar uitmaken. Sympathiek.
07-04-2021

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *