Tja, zelfs geleerden kunnen een probleem vormen. Een burgemeester die meer gebrand is om de goede naam en faam te bewaren en die altijd ijvert om bovenaan op de lijst van piekfijne gemeentes te staan. Arme Gobelijn, de redder in nood blijkt nu een voorbarige pest. Gerd Van Loock is slim en ‘misbruikt’ het gekke professor-gegeven en fnuikt Gobelijns inventieve creativiteit. Wat kan je allemaal bedenken om de brave man ver van zijn laboratorium te houden. Jommeke en c° doen er alles aan om de mensheid van verder onheil te behoeden, de burgemeester daarentegen, gaat wel erg ver om het genie te fnuiken. Het probleem Gobelijn is een verhaaltje van niks, gelukkig is Van Loocks sympathieke tekenstijl nog van het oubollige genre en voelt zo’n boekje lezen als thuiskomen.
07-04-2021

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *