Gek genoeg klinkt ‘Tous ensemble’ toch natuurlijker, al is het maar om de lijfspreuk van Standard de Liège extra kracht bij te zetten. De atypische tekenstijl van David Rosel lijkt eerder weggelopen uit een humoristische gagstrip, de dichterlijke vrijheden die de artiest zich aanmeet, zorgen voor een abstractie van de realiteit. En toch herken je makkelijk Mehdi Carcela als intermediair. Het verhaal over de ambitieuze jongeling die op zijn pad heel wat obstakels moet overwinnen om zich volledig (sportief en persoonlijk) te kunnen ontplooien, kan jongeren inspireren. De kans zit er wel in dat simultaan verschenen voetbalstrips uit dezelfde collectie uit eenzelfde vaatje tappen. Voer voor liefhebbers van het genre die geen clubkleuren dragen.
07-04-2021

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *