Nog een Cromheecke & Letzer-reeks die haar potentieel commercieel niet kon waarmaken. Nochtans verscheen het oorspronkelijk bij een gerenommeerde uitgever. Welke artiest droomt er niet van, het ultieme stripfiguurtje creëren en daarmee de wereld veroveren. Waarom lukt het Walt Disney, Peyo en Hergé wel terwijl C&L het slechts drie albums mochten uitzingen? De grillen van de markt, een lossere tekenstijl, complexere grappen. Wat dat laatste betreft zijn niet alle gags even vanzelfsprekend. Absurd surreëel zelfs met pointes die van de pot gerukt zijn, gezond Belgisch. De synergie Cromheecke-Letzer doet je niet uitbundig lachen, maar wel gniffel je mee met de verwrongen vondsten rond het onaardse wezentje. Een stripfiguur met trouwens een trechter op zijn/haar hoofd. Kan het nog gekker? Plunk!, woordloos voor alle leeftijden.
17-04-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *