De concrete titel wordt binnenin bevestigd: Het is hier fantastisch is inderdaad zeer aangenaam vertoeven. Die oersimpele kortverhaaltjes van Schwartz en Fonteneau nodigen je al meteen na een paar episodes uit om de comfortzone van het klakkeloos overnemen van de oplossingen achterin te negeren en na verloop van tijd zelf te gaan speuren naar de minuscule hints die gegeven worden in Schwartz’ grafische compartiment. En ja, mits enige oplettendheid slaag je daar zelfs in. Het is een andere manier om aandachtig naar strips te kijken, bewonderenswaardig hoe de auteurs je telkens verrassen. Een absolute topper voor jong en oud. Het extraatje meegegeven met de eerste uitlevering (een facsimil√©-reproductie van een schitterende Schwartz-illustratie) kan je alleen maar aansporen om er zo snel mogelijk bij te zijn.
13-05-2021

7,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *