Blasfemie, niet? Before Watchmen speelde zich tenminste vóór de onheilspellende thriller af met telkens één van de protagonisten in de hoofdrol, dit terwijl Geoff Johns zich waagt aan een echt vervolg IN het DC-universum en zich zelfs niet eens de vraag stelt of Batman en Superman daarin thuis horen! Een gewaagde keuze die het metafysische aspect meteen beklemtoont, het existentiële wordt verwerkelijkt. Zet je scepsis opzij en geef Doomsday een kans, ook hier tikt de klok en ziet het er naar uit dat Veidts verkeerd uitgevallen nalatenschap niet de beoogde impact had. Was Watchmen gitzwart pessimistisch, Geoff Johns serveert ook niet meteen een hoopje hoop. Ongetwijfeld worden de auteurs na zes delen gelyncht, vooralsnog hebben ze het voordeel van de twijfel want deze Doomsday opent de doos van Pandora vol verrassingen.
29-05-2021

8/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *