Gerrit de Jager combineert zijn twee passies in één boek: zijn professionele bezigheid strips gekoppeld aan muziek. De lijnen worden vanaf het begin netjes uitgezet, dit is geen best of-oplijsting, wel een persoonlijke herbeleving van de soundtrack die mee je leven bepaalde. Het zijn aaneengeregen anekdotes die het belang van muzikale ondersteuning beklemtonen. Hoe vreugde, verdriet, pijn en liefde gedeeld worden aan de hand van noten, akkoorden en lyrics. Lyrisch beschrijft de Nederlander zijn band met. Echter helemaal betoverend is de Jager wanneer hij zich confronteert met dochterlief en de kennis gedeeld/uitgewisseld wordt. Die stripjes tonen wat voor een compacte verteller Gerrit is, met telkens de perfecte pointe. Songlife, wat een leuk boek.
01-06-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *