Over het derde deel van Curse: een waardige afsluiter van een gewelddadig drieluik met een opening voor nog een vervolg. Sean Murphy amuseert zich te pletter en dat straalt af van de verpletterende actiepagina’s. Een spannende trip in een fragiele, ouderwetse Batmobiel, meer moet dat niet zijn. En toch is het meer! Curse of the White Knight, explosief. Over Von Freeze: eenieder die in de comic business werkt wil maar al te graag met monument Klaus Janson werken, Sean Murphy is de gelukzak en zorgt voor een teamup waarbij Janson de grafisch overhand mag nemen en zijn stempel doordrukt. Even graven in het archief van Mr Freeze levert een contextueel familiedrama op. Goed. In het pakket ook nog een illustratiealbum: niet gratis, je betaalt er via het special pack om en bij de 10 euro voor. Voor de liefhebbers van heerlijk authentiek zwartwitwerk een absolute must (plus extra aangevuld met de in de gewone editie ontbrekende extra covers), je kan verlekkerd toekijken. Sean Murphy, een rasartiest.
05-06-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *