Kris aan het schijversroer, dan kan je er prat op gaan dat de stripboot de politieke richting uitvaart. Net Storm over Brest van dezelfde scenarist gelezen? Dan merk je dat zelfs in een amusementskroniek als Zeven atleten Kris het niet kan laten de plot extra geëngageerd gewicht te geven. En wie verwachtte een Chariots of Fire voor de kiezen te krijgen, de atleten met een buitenlandse achtergrond die hun nieuwe vaderland zullen vertegenwoordigen op de olympiade, de auteurs sturen je een andere revolutionaire richting uit. Gewichtig dus. Dé winnaar van deze atletiekdisciplines is echter David Morancho. Zijn elegante tekeningen zorgen voor een levensechtere invulling. Zeven atleten, allesbehalve vrijblijvend.
01-06-2021

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *