De niet zo rooskleurige kant van het glamourleven. Swysen en Paty kaarten de hoofdbestanddelen uit Bardots leven aan, haar rijkgevulde ontmoetingen met diverse mannen die resulteerden in evenveel huwelijken. Het verdriet, het lijden van een ster in het middelpunt van de belangstelling, moeilijk aanvaardend wat er allemaal van zo’n publieke figuur zoal verwacht wordt. Wat volgt is een stortvloed aan info met tal van bekende en minder bekende figuren in tal van bekende en minder bekende films of liedjes. Puur en authentiek drama dat eigenlijk enkel voor biografen interessant is. Met daarbovenop ook nog eens een kwak dierenbeschermingsaus die de hagiografie verder verzadigt.
15-04-2021

5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *